Furaje și nisip chinchilla

ChinchillaPelletMare-280x231Furaj Vitafort 18 mm

Acest furaj produs în Ungaria este recomandat atât pentru formula sa complexă, care acoperă majoritatea nevoilor chinchillelor cât și pentru dimensiunea sa, care ajută la păstrarea sănătății danturii animalelor. Acest furaj este produs după o rețetă a firmei Wanger Kft, care are o experiență de aproape 40 de ani în creșterea chinchillelor.

 

ChinchillaPellets-280x231

Furaj Central Soya 3 mm

Formula ungurească a furajului de 3 mm produs de Central Soya este o soluție la îndemâna crescătorilor de chinchilla prin prețul puțin mai scăzut decât cel al celorlalte furaje pentru chinchilla, oferind în același timp o compoziție complexă de nutrienți.

 

ChinchillaPellets-280x231Furaj Central Soya 3 mm – formula daneza

Formula daneză a furajului de 3 mm produs de Central Soya este cel mai complex dintre cele trei furaje disponibile, bazându-se pe o rețetă dezvoltată în Danemarca de către crescători de chinchilla cu o vastă experiență. Cu ajutorul acestui furaj am reușit să obținem cele mai bune rezultate în materie de sănătate a chinchillelor, dar și în materie de calitate a blănii.

 

wildbirdfoodMix de semințe

Acest amestec de semințe este produs în Ungaria, pe baza unei rețete dezvoltate de către Wanger Kft, compania aflată pe locul 1 mondial în creșterea chinchillelor. Furajul are în compoziție semințe sau ulei de in, cu efecte benefice asupra imunității animalelor. Mixul de semințe contribuie la o digestie echilibrată și la stimularea creșterii blănii animalelor, oferind un luciu de neegalat.

 

14lbs-Blue-Sparkle-Dustx350

Nisip netratat

Acest tip de nisip provine din Ungaria, direct din minele de perlit, și are o granulație ideală pentru a fi folosit la baia zilnică a chinchillelor. Nisipul netratat ajută la menținera curățeniei blănii, la uniformizarea lungimii firelor de păr și conferă un luciu deosebit animalelor.

 

14lbs-Blue-Sparkle-Dustx350Nisip tratat

Nisipul tratat este produs în Ungaria de compania Wanger Kft și conține 6 substanțe antimicotice, care contribuie la prevenirea bolilor de piele la chinchilla, care sunt pe de o parte foarte dificil de tratat, foarte contagioase și lasă urme durabile pe blana afectată.